ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ!

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Μαχητικά αεροσκάφη Su-30 για τη ρωσική Αεροπορία

Συνομιλίες – διαπραγματεύσεις διεξάγονται ανάμεσα στην εταιρία Irkut και το ρωσικό υπουργείο Άμυνας με αντικείμενο την προμήθεια μαχητικών αεροσκαφών τύπου Sukhoi Su-30 Flanker-C, πολλαπλών ρόλων, για την Αεροπορία της χώρας.
Όπως μεταδίδει το RIA Novosti, Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της ρωσικής εταιρίας, Αλεξέι Φιοντόροβ στο πρακτορείο, αναμένεται η υπογραφή συμβολαίου εντός του 2012. Το συμβόλαιο κατά πάσα πιθανότητα θα αφορά στην αρχική παράδοση 28 αεροσκαφών του τύπου με ακόμη 12 να αποτελούν «δικαίωμα προαίρεσης» (option).

Η εταιρία Irkut φέρεται να έχει προσφέρει στο ρωσικό υπουργείο Άμυνας σημαντική έκπτωση, μεγαλύτερη του 20% (από 40 δισεκατομμύρια ρούβλια που αντιστοιχούν σε 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια σε 30 δισεκατομμύρια ρούβλια) με σκοπό να αποσπάσει το συμβόλαιο.
Η εταιρία Irkut έχει ρίξει το βάρος στην ανάπτυξη του επιβατικού αεροσκάφους MS-21 σε συνεργασία με το σχεδιαστικό γραφείο Yakovlev (ανήκει στον όμιλο United Aircraft Corporation). Το νέο μοντέλο είχε παρουσιαστεί στο αεροπορικό σόου του Φάρνμπορο στη Βρετανία το 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SYNC BLOGS SYNC ME @ SYNC Neemo.gr