ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ!

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Επίσκεψη Κ. Παπούλια στο ΚΕΕΔ – Εντυπωσιακές σκηνές.


Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώθηκε ότι η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων, όπου και πραγματοποίησε τα εγκαίνια του κολυμβητηρίου μάχης. Ακολούθησε επίδειξη των δυνατοτήτων των Ελληνικών Ειδικών Δυνάμεων, με εντυπωσιακά στιγμιότυπα.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στην ηγεσία του ΓΕΣ και σε όλα τα στελέχη που ενεπλάκησαν στην κατασκευή του έργου, το οποίο πραγματοποιήθηκε με ιδία μέσα και πιο συγκεκριμένα από το 747 Ειδικό Τάγμα Μηχανικού. Αποδεικνύεται ότι ο Ελληνικός Στρατός και οι Ένοπλες Δυνάμεις γενικότερα μπορούν να πραγματοποιήσουν πολλά όταν κυριαρχεί η επιχειρησιακή σκέψη κι όταν δίνονται ευκαιρίες για αλλαγές.
Η Ανακοίνωση Τύπου και οι φωτογραφίες προέρχονται από την ιστοσελίδα του ΓΕΣ – www.army.gr

Εγκαίνια του Κολυμβητηρίου Μάχης στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων,
από την Α.Ε του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Καρόλου Παπούλια
Την Πέμπτη 08 Σεπτεμβρίου 2011 η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας πραγματοποίησε τα εγκαίνια του κολυμβητηρίου μάχης στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων, στο Μεγάλο Πεύκο. Την Α.Ε του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, συνόδευσε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Μπεγλίτης, ο Υφυπουργός κ. Κώστας Σπηλιόπουλος, ο Α/ΓΕΕΘΑ Πτέραρχος κ. Ιωάννης Γιάγκος και ο Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος κ. Φραγκούλης Φράγκος.
Το κολυμβητήριο μάχης κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από προσωπικό του 747 Ειδικού Τάγματος Μηχανικού, μειώνοντας στο ελάχιστο το κόστος και με την λειτουργία του θα καλύψει τις ανάγκες επιχειρησιακής εκπαίδευσης του Σχολείου Υποβρυχίων Καταστροφών του Στρατού Ξηράς.
Μετά την τελετή των εγκαινίων ακολούθησε άσκηση αποτροπής κατάληψης ή ανακατάληψης νήσου, με την συμμετοχή τμημάτων του Ειδικού Τμήματος Αλεξιπτωτιστών, της Ζ’ Μοίρας Αμφιβίων Καταδρομών, του 1ου Τάγματος Επιθετικών Ελικοπτέρων και των 2ου και 4ου Ταγμάτων Μεταφορικών Ελικοπτέρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SYNC BLOGS SYNC ME @ SYNC Neemo.gr