ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ!

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Τürkiye "Toύρκικες φρεγάτες ανοιχτά της Κύπρου". Τι γράφει ο τουρκικός Τύπος για την κρίση στη Μεσόγειο


MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ
  
  Ανεβαίνουν επικίνδυνα οι τόνοι στον τουρκικό Τύπο, σχετικά με τις υποθαλάσσιες έρευνες που ξεκινά οι Κυπριακή Δημοκρατία στην Μεσόγειο.
  Πόλεμος αερίου» στη Μεσόγειο είναι ο τίτλος της εφημερίδας Τürkiye. Hεφημερίδα γράφει « παρά τις προειδοποιήσεις της Τουρκίας οι ελληνοκύπριοι ξεκινούν τις έρευνες». Η εφημερίδα υποστηρίζει πως 2 φρεγάτες του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού πέρασαν νότια της Πάφου και ελικόπτερα του τουρκικού στρατού ήδη πετούν κοντά στην Κύπρο και κάνουν παρατηρήσεις στην περιοχή.

 
«Η ένταση της Αφροδίτης» είναι ο τίτλος της τουρκικής εφημερίδας Vatan καθώς εξηγεί πως η πλατφόρμα που ξεκινά τις έρευνες έχει ονομαστεί Αφροδίτη. Η εφημερίδα αποκαλύπτει πως ο τουρκικος στόλο βρίσκεται σε κατάσταση επιφυλακής και πως «δυο τουρκικές φρεγάτες ήδη έχουν σπεύσει στην περιοχή ανάμεσα στο Ισραήλ και την Κύπρο και παρατηρούν τις εξελίξεις καθώς έχει ανακοινωθεί πως οι έρευνες ξεκινούν αύριο».
 
Η Μilliyet έχει ως τίτλος «τα F-16» παρακολουθούν και αναφέρει πως δυο τουρκικά F-16 πέταξαν κοντά στην πλατφόρμα που θα κάνει τις υποθαλάσσιες έρευνες, σε προσπάθεια επίδειξης δύναμης. Η εφημερίδα αναφέρει πως οι ελληνοκύπριοι θα καταγγείλουν την πτήση αυτή στον ΟΗΕ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SYNC BLOGS SYNC ME @ SYNC Neemo.gr