ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ!

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2009

ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΠΕΡΣΥ ΤΗΝ "ΑΚΡΑΙΑ" ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ; ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΝΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΛΑ.Ο.Σ;Επιταγή ύψους 1 εκατ. ευρώ υπέρ του Ταμείου Κοινωνικής Συνοχής (Ταμείο Φτώχειας) παρέδωσε χθες ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης στον υπουργό Οικονομίας.
Ο κ. Καρατζαφέρης αμέσως μετά την επίσκεψή του στο γραφείο του κ. Παπαθανασίου προέτρεψε και τα άλλα κόμματα να προσφέρουν μέρος της κρατικής χορηγίας τους στο Ταμείο.
«Αντί της αλόγιστης σπατάλης των μεγάλων ποσών για τηλεοπτικά σποτ, ο ΛΑΟΣ αποφάσισε το αντίτιμο του ενός εκατομμυρίου ευρώ να κατατεθεί στο Ταμείο Φτώχειας, όπως το είχα πει άλλωστε και στο Κοινοβούλιο», ανέφερε και επισήμανε ότι κάθε κομματικό τηλεοπτικό σποτ αντιστοιχεί στη μηναία σύνταξη ενός μη προνομιούχου Ελληνα.
«Πιστεύω λοιπόν ότι δεν μας περισσεύουν χρήματα για τηλεοπτικές προκλήσεις και θα ήθελα να επαναλάβω την έκκληση που είχα κάνει μέσα στη Βουλή, όλα τα κόμματα να δώσουμε ένα ποσό από την πλούσια κρατική χορηγία σε όλους αυτούς που βάλλονται και προσβάλλονται από την οικονομική κρίση», κατέληξε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.
Σημ.SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR:Το ότι τα άλλα κόμματα έχουν πάρει ΚΑΙ την ΚΡΑΤΙΚΗ επιχορήγηση για το 2016 !! την ξέρετε. ΑΥΤΟ το ξέρετε; Μάθαμε ότι το περιβόητο και χιλιοτραγουδισμένο ταμείο φτώχειας που θα έλυνε προβλήματα πάμφτωχων Ελλήνων, πάει για ΚΛΕΙΣΙΜΟ (αν δεν έκλεισε ήδη). Όμως κανένας δεν ξέρει ΠΟΥ θα πάνε τα λεφτά, που είχαν συγκεντρωθεί. Κάποιοι λένε στη Νομαρχία, άλλοι στο κράτος , άλλοι σε... τσέπες κ.λ.π.Όμως τους ΔΙΑΘΕΤΕΣ τους ρώτησαν. Το ψάχνουμε το θέμα και σε λίγες μέρες θα τα... κουβεντιάσουμε.
Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ
Αναρτήθηκε από ARGYRIS SIDERIS στις 30.12.09 0 σχόλια Σύνδεσμοι σε αυτήν την ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SYNC BLOGS SYNC ME @ SYNC Neemo.gr