ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ!

Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2009

Αστέριος Ροντούλης στη Βουλή: «Φάμπρικα» του ΠΑ.ΣΟ.Κ. η απόδοση ιθαγένειας σε αλλοδαπούς.


Για δημιουργία «φάμπρικας» ελληνοποίησης χιλιάδων αλλοδαπών, προκειμένου κατ’ αυτόν τον τρόπο να επιλυθεί το οξύ μεταναστευτικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα, κατήγγειλε το ΠΑ.ΣΟ.Κ., ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ. και βουλευτής Λάρισας κ. Αστέριος Ροντούλης.
Κατά τη συζήτηση του Προϋπολογισμού και με αφορμή την κατάθεση, στο Υπουργικό Συμβούλιο, νομοσχεδίου που προβλέπει την απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας σε χιλιάδες αλλοδαπούς, ο κ. Ροντούλης μεταξύ άλλων είπε τα εξής:
«Το νομοσχέδιο αυτό ανοίγει μια σύγχρονη «Κερκόπορτα» για τον ελληνισμό. Οι συνέπειες από την εφαρμογή του θα είναι τρομερές:
Πρώτον, εθνολογική αλλοίωση η οποία μαζί με το οξύ δημογραφικό πρόβλημα που έχει η χώρα θα οδηγήσει σε εκρηκτικές καταστάσεις τα επόμενα δέκα με δεκαπέντε χρόνια.
Δεύτερον, αλλοίωση του εκλογικού σώματος, κάτι που ωφελεί το ΠΑ.ΣΟ.Κ., διότι οι χιλιάδες αλλοδαποί που θα γίνουν Έλληνες θα μετατραπούν σε μια στρατιά πραιτοριανών που φανατικά θα ψηφίζουν ΠΑ.ΣΟ.Κ., είτε στις εκλογές που θα γίνουν για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, είτε αργότερα, μέσω βεβαίως της ελληνοποίησης, στις εθνικές εκλογές.
Εντύπωση, βέβαια, προκαλεί και η σιωπή της Νέας Δημοκρατίας πάνω σ’ αυτό το μείζον ζήτημα.
Ένα άλλο σημαντικό ζήτημα είναι τα χρέη που έχουν προς τις τράπεζες τόσο το ΠΑ.ΣΟ.Κ., όσο και η Ν.Δ. Τα δύο κόμματα εξουσίας χρωστάνε 130 εκατομμύρια ευρώ ενεχυριάζοντας την κρατική επιχορήγηση μέχρι και το 2016! Είναι, λοιπόν, απολύτως λογικό που τα δύο «μεγάλα» κόμματα δεν μπορούν να ασκήσουν μια αδέσμευτη πολιτική έναντι των τραπεζών. Αντίθετα σύρονται από το τραπεζικό κατεστημένο, διότι χρωστάνε στις τράπεζες τεράστια ποσά».
Ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. τέλειωσε την ομιλία του θέτοντας το ερώτημα:
«Το ΠΑ.ΣΟ.Κ., για να βγει η χώρα από τη δύσκολη οικονομική κατάσταση, ζητάει θυσίες από όλους τους έλληνες. Θυσίες που κάθε έλληνας είναι διατεθειμένος να κάνει. Να τις κάνει όμως για ποιο λόγο; Για τον Χασάν, για τον Αχμέτ ή για τα κόμματα εξουσίας που δεν μπορούν να βάλουν σε τάξη ούτε τα του οίκου τους;»
αναρτηθηκε απο Σιδερη Αργυρη Τετάρτη 23/12/09
Αναρτήθηκε από ARGYRIS SIDERIS στις 23.12.09 1 σχόλια Σύνδεσμοι σε αυτήν την ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SYNC BLOGS SYNC ME @ SYNC Neemo.gr