ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ!

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009

Αποκάλυψη τώρα!Στο προεκλογικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ δεν αναφέρει πουθένα ότι μετά από πέντε χρόνια νόμιμης παραμονής θα γίνονται Έλληνες!




κ.Γιώργο Παπανδρέου, μήπως είσαστε ΨΕΥΤΗΣ;;
Αυτό ήταν δεν περιλαμβανόταν στο πρόγραμμα σας κύριε Παπανδρέου
Απόδειξη:
Προεκλογικό πρόγραμμα ΠΑΣΟΚ από την ιστοσελίδα του
http://www.pasok.gr/portal/resource/contentObject/id/6397cabd-e9f3-4d2e-87bb-0d64f8a72a43
- Διευκόλυνση χορήγησης του καθεστώτος του «επί μακρόν διαμένοντος» και ενθάρρυνση οικογενειακής επανένωσης με χαλάρωση των υφιστάμενων περιορισμών.
- Υιοθέτηση πάγιων διαδικασιών επαναφοράς στη νομιμότητα των μεταναστών που εκπίπτουν από το καθεστώς νομιμότητας για τυπικούς λόγους. Υιοθέτηση ενός πλαισίου που θα διευκολύνει τη διατήρηση του καθεστώτος νόμιμης παραμονής.
- Σχεδιασμός πολιτικών που σκοπεύουν στην κοινωνική ένταξη των μεταναστών. Σύσταση σε κάθε Δήμο συμβουλευτικού οργάνου με τη συμμετοχή μεταναστών ή μεταναστευτικών οργανώσεων.
- Πρόσβαση στην υγεία, στις προνοιακές δομές στήριξης που έχουν αναπτυχθεί σε όλους τους δήμους, στους βρεφονηπιακούς σταθμούς, στις συμβουλευτικές δομές κλπ. για την οικογένεια κάθε μετανάστη.
- Σχεδιασμός εκπαιδευτικών μέτρων που θα διασφαλίζουν την ένταξη των παιδιών στο εκπαιδευτικό σύστημα και μέσα από αυτό την ένταξη στην κοινωνία.
- Εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας, μέσα από δομές που να επιτρέπουν την παράλληλη εργασία του μετανάστη σε χώρους που οφείλει να εξασφαλίσει η τοπική αυτοδιοίκηση.
- Συμμετοχή των μεταναστών στην παραγωγική διαδικασία της χώρας κάτω από τους ίδιους όρους με τους υπόλοιπους εργαζόμενους και διευκόλυνση τηςκοινωνικής ένταξης τους μέσω της πολιτικής ενεργοποίησης και συμμετοχής.
- Αποφυγή κάθε είδους γκέτο, παροχή κινήτρων για τη διασπορά των μεταναστών στην πόλη με βάση οικιστική στρατηγική, συνολική αναβάθμιση του κέντρου της πόλης με πρωτοβουλία του κράτους και της τοπικής αυτοδιοίκησης, συνεργασία δημόσιων αρχών με τις κοινωνικές και εθελοντικές οργανώσεις, την εκκλησία και την τοπική αυτοδιοίκηση με στόχο την προσωρινή και μόνιμη στέγαση των μεταναστών με βραχυχρόνια και μακροχρόνια στεγαστικά προγράμματα μέσα στον αστικό ιστό.
Βλέπετε εσείς καμία αναφορά για αυτό το μέτρο; Άλλη μια μετεκλογική έκπληξη! Να ένα έξοχο επιχείρημα για δημοψήφισμα.BILLAGGELL
Αναρτήθηκε από ARGYRIS SIDERIS στις 23.12.09 0 σχόλια Σύνδεσμοι σε αυτήν την ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SYNC BLOGS SYNC ME @ SYNC Neemo.gr