ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ!

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΟΥ <<ΓΙΩΡΓΑΚΗ>> ΠΑΡΑΠΕΙΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ




Έκπληκτοι διαβάσαμε σήμερα το πρωί στις εφημερίδες τα<<φερέφωνα του Γιωργάκη >> ΤΑ ΝΕΑ καί το ΒΗΜΑ να ταυτίζουν τους Έλληνες ομογενείς μετανάστες με τους παρανόμους αλλογενείς και αλλόθρησκους εισβολείς στην πατρίδα μας με την ανοχή και στήριξη των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. λαθρομετανάστες Αφγανούς, Νιγηριανούς, Ιρακινούς , Σομαλούς , Μπαγκλαντέζους, Αλβανούς , Γεωργιανούς και άλλους πολλούς από όλη την υφήλιο λέγοντας μάλιστα ψευδέστατα και προπαγανδιστικά ο΄τι οι ομογενείς μας συμφωνούν με το νομοσχέδιο για την παροχή της Ελληνικής ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ σε κάθε καρυδιάς καρύδι απόόλο τον πλανήτη, εγκληματία φυγόδικο και άλλα πολλά τα οποία ο λαός μας υφίσταται τα τελευταία ೨೦ χρόνια στο πετσί του.
Όλο το σημερινό πρωί ήρθαμε σε επαφή με Ομογενείς από Γερμανία ,Καναδά , Αυστραλία, Η.Π.Α. και άλλες χώρες που υπάρχει Ελληνισμός και άπαντες νοιώθουν προδομένοι από τα καμώματα του <<Γιωργάκη >> όσο για τα φερέφωνα του να τούς ενημερώσουμε ότι από σήμερα το μεσημέρι ομογενειακές οργανώσεις που μάλιστα πρόσκεινται στο <<ΠΑΣΟΚ>>συγκεντρώνουν υπογραφές για την διεξαγωγή ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ στην Ελλάδα και δηλώνουν και αγανακτισμένοι με την κυβέρνηση αλλά και αποφασισμένοι να συμπαραταχτούνε με τους Ελλαδίτες ομοεθνείς τους ώστε να μην περάση αυτό το <<ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ >> νομοσχέδιο.
Ενημερώνουμε τους κυβερνώντες και τα <<ΓΚΕΜΠΕΛΩΙΔΗ >>φερέφωνα τους ότι οι ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ επιταγές της <<νέας τάξης>> δέν θα περάσουν και όπως μάλιστα έχουμε ξαναπεί για το ίδιο θέμα η ανατροπή θα έρθει κυρίως από το 43% που εξέλεξε αυτή την κυβέρνηση με τον ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ πρωθυπουργό που μάλιστα δεν εννοεί να εγκαταλείψει την ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ υπηκοότητά του.
Ας μάθουν οι κυβερνώντες αλλά και η ηγεσία της Ν.Δ. ότι η νομιμοποίηση των παρανόμων που διεξάγουν εδώ και 20 χρόνια δεν θα περάσει .
Και αν έχουν έγκριτους ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΥΣ σαν τον κ. Βενιζέλο και τον κ.Λοβέρδο η μη τοποθέτησή τους στο επίμαχο ζήτημα δέν τους τιμά.
Ο Ελληνικός λαός γνωρίζει και μελετάει το ΣΥΝΤΑΓΜΑ της χώρας του και αν επιμείνουν στις αντισυνταγματικές τους ανθελληνικές και αντεθνικές επιβολές τότε πρέπει να γνωρίζουν ότι διαπράττουν το έγκλημα της <<εσχάτης προδοσίας>> και αν αφήσουν μόνο την διέξοδο της ενεργοποίησης του άρθρου 120 του συντάγματος τότε τους λέμε ότι στην πατρίδα μας οι << εφιάλτες >> δεν έχουν και την καλύτερη τύχη.
Πάντως επειδή ο πρωθυπουργός μας θεωρεί τον πλανήτη ένα μεγάλο χωριό θα του το πούμε και σε μία άλλη γλώσσα, τα Ισπανικά <<το νομοσχέδιο για τούς λαθρομετανάστες >> ΝΟ PASSARAN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SYNC BLOGS SYNC ME @ SYNC Neemo.gr