ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ!

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2010

ΦΟΥΝΤΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΕΡΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ..


ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ,ΣΧΟΛΙΟ,ΣΤΟhttp://www.opengov.gr/ypes/
Κάντε κάτι για τους Έλληνες επι τέλους. Δεν είμαι ρατσίστρια αλλά δεν αποτελεί και κύριο πρόβλημα μου ο νόμος για τους αλλοδαπούς. Ζω σε επαρχία (Ήπειρο) και αυτό που βιώνω καθημερινά είναι η αύξηση της εγκληματικότητος και η αλλαγή του τρόπου ζωής μας απο αλλόδαπούς παράνομους και νόμιμους. Κάθε νόμιμος Αλβανός με άδεια παραμονής για εξαρτημένη εργασία, μεταφέρει (οικογενεική συνένωση) γυναίκα και τρία -τέσσερα παιδιά, τους ασφαλίζει όλους στο Ι.Κ.Α. και εγκαθίστανται στην Ελλάδα.
–Γνωρίζεται πως γίνεται η ανανέωση των καρτών παραμονής?Γνωρίζεται ότι η πλειψηφία δουλεύει και στο τέλος της διετίας εμφανίζει το πολύ 100 ημερομίσθια, άδεια αναρρωτική απο το ΙΚΑ και εκμεταλεύεται όλο το επίδομα του Ταμείου Ανεργίας-ενώ κάνουν παράλληλα Υπεύθυνη Δήλωση ότι δεν υποχρεούνται σε υποβολή Φορολογικής Δήλωσης?–Γνωρίζεται ότι υπάρχουν Έλληνες που δουλεύουν χρόνια και δεν έκαναν κατάχρηση των αναρρωτικών αδειών του ΙΚΑ?–Γνωρίζεται ότι οι χρηματικές καταθέσεις των Αλβανών γίνονται σε μεγάλο ποσοστό σε Τράπεζες της Αλβανίας?–Πήγατε ποτέ σε επαρχικό Νοσοκομείο να μην βρίσκεται άδειο κρεββάτι γιατί τα κατέλαβαν όλα οι Αλβανοί?–Γνωρίζεται ότι στην περιοχή της Ηπείρου εγείρεται θέμα εδαφικό (Τσαμουρια)?–Γνωρίζεται ότι η παραοικονομία ανθεί? (Κινέζικα καταστήματα εμφανίζουν ετήασιο Κύκλο Εργασιών 3.000€) και οι έμποροι της επαρχίας στενάζουν?–Αναρωτιέστε γιατί το ΙΚΑ αντιμετωπίζει Οικονομικά προβλήματα και πιθανόν εμείς που πληρώνουμε 300 ημερομίσθια επι 27 χρόνια να μην πάρουμε ποτέ σύνταξη? –Εξακολουθείται να επιμένετε ότι η Ελλάδα αντιμετωπίζει οικονομικό πρόβλημα και πρέπει όλοι εμείς οι Έλληνες να βοηθήσουμε?
Αν δεν δημιουργήσετε αξιόπιστους ελεγκτικούς μηχανισμούς ώστε οι αλλοδαποί να ζούνε στην Ελλάδα κάτω απο προυποθέσεις τουλάχιστον ίδιες με τους Έλληνες πολίτες και όχι με ευνοικότερες. Αν δεν μας πείσετε ότι δεν σας ενδιαφέρει μόνο η αρπαγή πρόσκαιρων ψήφων. ΤΟΤΕ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ για όλους εμάς που ζούμε την σκληρή καθημερινότητα και δεν μένουμε στα Βόρεια Προάστια, με προσωπικούς φρουρούς.
ΕΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ,ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ 80% ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ..
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΠΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SYNC BLOGS SYNC ME @ SYNC Neemo.gr