ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ!

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ: Οι άδειες σε βαρυποινήτες ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ


Παραμονές των Φώτων Αλβανοί βαρυποινήτες με 24 και 26 χρόνια κάθηρξη ο καθένας και ενώ είχαν άδεια από τίς φυλακές πραγματοποίησαν απόπειρα ένοπλης ληστείας στο εργοστάσιο συσκευασίας πορτοκαλιών <<Φραγκίστας>> στην Αργολίδα.

Κατά την απόπειρα έγιναν αντιληπτοί από δύο Ελληνες εργαζόμενους οι οποίοι και αντέδρασαν με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και οι δύο σοβαρά απο πυροβολισμούς ο ένας μάλιστα βρίσκεται σοβαρά στην εντατική.

Ακολούθως, και στην προσπάθειά τους να διαφύγουν, ξυλοκόπησαν διερχόμενο κάτοικο με μηχανάκι προκειμένου να το κλέψουν για να διαφύγουν.

Φυσικά το συμβάν δεν δόθηκε στην δημοσιότητα απο το υπουργείο <<προστασίας του πολίτη και ρατσισμού κατά των Ελλήνων>>ωστόσο το θέμα μας είναι διαφορετικο.

Κύριε Υπουργέ της Δικαιοσύνης αν δέν θέλετε να κατηγορηθείται και εσείς όπως ο κ. Χρυσοχοϊδης για <<ρατσισμό κατά των Ελλήνων>> φέρται στην βουλή των Ελλήνων τροπολογία στόν νόμο περί αδειών των φυλακισμένων και καταργήστε τίς άδειες σε βαρυποινήτες, δολοφόνους,καταδίκους για ένοπλες ληστείες ή απόπειρες ληστειών και γενικά στούς κρατούμενους εκείνους που πιθανων η άδεια μπορεί να οδηγήση σε δολοφονία ή τραυματισμό έληνα πολίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SYNC BLOGS SYNC ME @ SYNC Neemo.gr