ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ!

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ


Την πόλη της Καλαμάτας επισκέφθηκε την Τετάρτη το απόγευμα ο αναπληρωτής γραμματέας οργανωτικού του ΛΑ.Ο.Σ κ. Μαριολης Παναγιώτης, μαζί με τον σύνδεσμο κεντρικής και νότιας Πελοποννήσου κ. Μπεσσή Δημήτριο.

Σε σύσκεψη που πραγματοποίησε στα γραφεία του κόμματος στην πόλη παρουσία δεκάδων στελεχών και πολιτευτών της Μεσσηνίας ανέλυσε τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν για την συλλογή υπογραφών για την διεξαγωγή δημοψηφίσματος αναφορικά με το επίμαχο νομοσχέδιο για την ψήφο των λαθρομεταναστών, ενώ έδωσε και οδηγίες για την οργανωτική αναδιοργάνωση και στον νομό Μεσσηνίας όπως γίνεται και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Στο τέλος της σύσκεψης ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες της Νομαρχιακής Επιτροπής Μεσσηνίας και διαπίστωσε πως και εδώ υπάρχει ισχυρό ρεύμα ένταξης πολλών νέων στελεχών στο ΛΑ.Ο.Σ με αποτέλεσμα το δυνάμωμα του αγώνα που διεξάγει το Κόμμα για ανάταση της Εθνικής αξιοπρέπειας των Ελλήνων , απελευθέρωση από τα δεσμά της παγκοσμιοποίησης και ανάταση της Εθνικής υπόστασης της χώρας μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SYNC BLOGS SYNC ME @ SYNC Neemo.gr