ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ!

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Κακομεταχείριση και αυτοκτονίες στον Τουρκικό Στρατό

Νεκρός βρέθηκε στη σκοπιά, αυτοπυροβολημένος με το όπλο του, ο Τούρκος στρατιώτης Αντέμ Ταρχάν, στην νοτιοανατολική Τουρκία, στην επαρχία Χακαρί.
Οι αυτοκτονίες Τούρκων στρατιωτών είναι πολύ συχνές, τόσο συχνές που η Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της τουρκικής βουλής αποφάσισε πρόσφατα να συστήσει ειδική υπό-επιτροπή η οποία θα ερευνήσει καταγγελίες ότι οι στρατιώτες αυτοκτονούν λόγω της κακομεταχείρισης που υφίστανται στις τάξεις του Τουρκικού Στρατού.

Αυτό που είναι αδύνατο να γίνει κατανοητό, είναι πως ακριβώς σκοπεύει να υλοποιήσει τις απειλές του το τουρκικό στράτευμα, το οποίο αρέσκεται να διαφημίζει ότι είναι ένα από τα ισχυρότερα στον κόσμο, όταν η λογική λέει πως οι συνθήκες του εργασιακού βίου αυτών που θα κληθούν να υλοποιήσουν τα όποια σχέδια είναι σύμφωνα με άπειρες αναφορές, εφιαλτικές.
Στον αντίποδα, η κατάσταση στο ελληνικό στράτευμα το τελευταίο διάστημα πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, παρά τις περικοπές στις αποδοχές των αξιωματικών, αφού οι δυσκολίες δημιουργούν σταδιακά στις μονάδες της παραμεθορίου «οικογενειακές συνθήκες» και δείχνει να αναβιώνει σε πολλές περιπτώσεις το πνεύμα της αλληλοβοήθειας και αλληλοϋποστήριξης στις δύσκολες στιγμές.
Ουδέν κακόν αμιγές καλού που αναφέρει και ο σοφός λαός…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SYNC BLOGS SYNC ME @ SYNC Neemo.gr