ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ!

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

M.Νετανιάχου: "Είναι νεκροί οι υπεύθυνοι των σημερινών τρομοκρατικών επιθέσεων"


«Βαρύ τίμημα» θα καταβάλουν όσοι επιτίθενται σε Ισραηλινούς, δήλωσε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου και σημείωσε ότι οι υπεύθυνοι για τις σημερινές επιθέσεις στο Ισραήλ είναι ήδη νεκροί.
«Αν οι τρομοκρατικές οργανώσεις πιστεύουν ότι μπορούν να τραυματίζουν τους συμπολίτες μας χωρίς να απαντάμε κάνουν λάθος», ανέφερε ο Νετανιάχου σε σύντομη τηλεοπτική του δήλωση.



«Έχω θέσει μια αρχή: όταν επιτίθενται σε Ισραηλινούς, εμείς θα απαντάμε αμέσως και με ισχύ. Αυτή η αρχή εφαρμόστηκε σήμερα», υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι «αυτοί που έδωσαν την εντολή (για τις σημερινές επιθέσεις) είναι ήδη νεκροί».

Ο Νετανιάχου έκανε τις δηλώσεις αυτές λίγο μετά την ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στη Λωρίδα της Γάζας, από την οποία σκοτώθηκαν έξι άνθρωποι, μεταξύ των οποίων τουλάχιστον ένας ανώτερος διοικητής της παλαιστινιακής ένοπλης οργάνωσης Επιτροπές Λαϊκής Αντίστασης (PRC).
Προηγήθηκαν επιθέσεις στο νότιο Ισραήλ από τις οποίες έχασαν τη ζωή τους επτά Ισραηλινοί, οι έξι από τους οποίους ήταν άμαχοι, και τραυματίστηκαν 31 ακόμη άτομα.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SYNC BLOGS SYNC ME @ SYNC Neemo.gr