ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ!

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΚΑΠΕΛΛΩΣΑΝ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ


Την Τετάρτη το βράδυ και ενώ στο Ελληνικό Κοινοβούλιο συζητιόταν απο το πρωι <<το νομοσχέδιο για την Ιθαγένεια>> στην πλατεία Συντάγματος πραγματοποιούνταν συλλαλητήριο κατά του νομοσχεδίου που δυστυχώς επαλήθευσε της πληροφορίες που υπήρχαν ότι θα <<καπελωθεί>> από προβοκάτορες.


Καί ενώ μέσα στο κοινοβούλιο δινόταν η μάχη να ξεσκεπαστούν όλες οι σκοτεινές και ανθελληνικές πτυχές του νομοσχεδίου ώστε να διαφοτιστή ο Ελληνικός λαός για το τραγικό λάθος που διέγραψε στίς εκλογές του Οκτωβρίου καί έδωσε αυτοδύναμη κυβέρνηση στον κ. Παπανδρέου αντί να επιχειρήση το σπάσιμο της αυτοδυναμίας ώστε να υποχρεώσει την άρχουσα ταξη να εντάξη στην κυβέρνηση συνσπισμού το μόνο πατριωτικό κόμμα του Ελληνικού κοινοβουλίου το ΛΑ.Ο.Σ, έξω από αυτό εξελισώταν μία καλοστημένη προβοκάτσια του παρακράτους των μυστικών υπηρεσιών εκμεταλευόμενοι την <<αφέλεια και τόν ρομαντισμό>> μερικών εκατοντάδων νεολαίων στην ηλικία και στο μυαλο καθως και έμμισθων προβοκατόρων νεοναζί των μυστικών υπηρεσιών.


ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ η πρόκληση επεισοδίων. ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ τό ξεκίνημα επαναφίμωσης του Πατριωτικού κινήματος που τόσο πολύ στοίχισε στην Πατρίδα τίς δεκαετίες του 70,80,και 90 και την έχει οδηγήσει στο χείλος του γκρεμού.ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ η εκφόβιση του Ελληνικού λαού και η ταύτηση των Ελλήνων Πατριωτών με ταραχοποιούς ώστε να ανακοπή η εισροή του Ελληνικού λαού στις τάξεις του μόνου πατριωτικου κόμματος του Ελληνικού Κοινοβουλίου το ΛΑ.Ο.Σ. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ η τελική ήττα των Ελληνικών Πατριωτικών δυνάμεων και η απρόσκοπτη επικράτηση της <<Νέας Τάξης>> σε όλα τα επίπεδα.


Μόλις το πλήθος έφτασε στην Βουλή τέθηκαν επικεφαλής οι προβοκάτορες και αρχισαν τα συνθήματα του τύπου <<να καή να καή το μπουρδέλο η βουλή>>Αναρχικό σύνθημα 'ηταν τυχαίο άραγε;και συνέχισαν <<ήρθε η ώρα για ένοπλο αγώνα >>και


αλλα συναφή., οι προβοκάτορες είχαν κάνει την δουλειά τους και ενώ προετοιμαζόταν και η επίθεση της αστυνομίας, μέσα στο κοινοβούλιο συνεχιζόταν η προβοκάτσια με ερώτηση του <<πολύ>>κ. Πάγκαλου, αντιπροέδρου της κυβέρνησης πρός τον αρχηγό του ΛΑ.Ο.Σ κ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΈΡΗ, << αυτοί που είναι απέξω ειναι μέλη του κόμματός σας;>>και η απάντηση του Προέδρου του πατριωτικού κινήματος <<Αυτοί πού είναι απ έξω είναι προβοκάτορες και θα πρέπει να ψάξεται να τους βρείται στις μυστικές υπηρεσίες κ.Πάγκαλε>> Αυτό ήταν, η προβοκάτσια απέτυχε, ο <<πολύς>> κ. Πάγκαλος κατάπιε την γλώσσα του η αστυνομία σταμάτησε την προετοιμασία επίθεσης οι προβοκάτορες μούδιασαν και οι <<αφελής ρομαντικοί >>νεολαίοι διεσώθησαν γιά πρώτη και τελευταία φορά, γιατί μετά την δημοσίευση της συγκεκριμένης ανάρτησης δεν υπάρχει <<δεν ξέρω>> δεν υπαρχει η ουτοπία ότι με μία διαδήλωση θα αλλάξουμε τον ρού των πραγματων, δεν υπάρχη αυθόρμητη ανοργάνωτη συγκεντρωση <<θερμοκέφαλων πατριωτων>> η συμετοχή σε τετοιου είδους διδικασίες θα ισοδυναμή με συνειδητή προβοκάτσια γιατί μετα την δημοσίευση της ανάρτησης οι πάντες γνωρίζουν και άρα τα πάντα θα γίνονται συνειδητά.Ητε ο αγώνας ήτε η προβοκάτσια.


Τα στελέχοι και τα μέλη του Πατριωτικού Κόμματος γνωρίζουν πως οι επιθέσεις στα γραφεία του ανα την Ελλάδα είναι σχεδόν καθημερινές και όμως δεν υπάρχει αντίδραση, ποιά είναι η γνώμη σας κύριοι <<αφελής,ρομαντικοί >>νεολαίοι στην ηλικία και στό μυαλό;Είναι αυτοί οι άνθρωποι <<δειλοί;ηλίθιοι;βλάκες;αδύναμοι;>>Αν αυτές είναι οι σκέψεις σας αυταπατάστε οικτρά.


Απλά έχουν την γνώση το πού θέλουν να το πάνε οι <<νεοταξίτες>>αντίπαλοι και δεν τούς κάνουν το χατίρι,γνωρίζουν και τους ΒΑΣΙΚΟΥΣ και τους ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥΣ στόχους και σκοπούς τού συστήματος και απλά είναι υποχρεομένοι να νικήσουν και δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν <<αφελη, ρομαντικο>>να καταστρέψει την προσπάθεια 10 χρόνων΄, όχι γιατί την έκαναν αυτοί αλλά γιατί δεν υπάρχει δεύτερη ευκαιρεία για την Πατρίδα.


Ο χρόνος έχει τελειώσει, ο Ελληνισμός για μία ακόμη φορά στην ιστορία του βρίσκεται μπροστά στο αμείλικτο δίλλημα που μάς έχει χαράξη η μοίρα μας.Η ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ Η ΘΑ ΧΑΘΟΥΜΕ


Και για όποιον του <<δυτικού κόσμου>> Έλληνα η ξένο νομίζει ότι αρχίσαμε να λέμε <<μεγαλοπρεπεί>> και <<ηρωικά>> λόγια παρακαλούμε να διαβάσετε την παραπάνω ανάρτηση.























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SYNC BLOGS SYNC ME @ SYNC Neemo.gr