ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ!

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Όλα τα στοιχεία για το κόστος μετακίνησης



Γραπτή απάντηση απέστειλε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος προς τον Βουλευτή του ΛΑΟΣ Κωστή Αϊβαλιώτη, ο οποίος ζήτησε να μάθει με Κοινοβουλευτική Ερώτησή του ποιο είναι το κόστος μετακίνησης των Υπουργών με κυβερνητικά LEAR-JET από τις εκλογές του 2009 και εντεύθεν.

Σύμφωνα με την απάντηση του κ. Βενιζέλου (με ημερομηνία 15/1/2010) το κόστος ποικίλλει από 5.660,80 ως 5.811,20 ευρώ ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΠΤΗΣΗΣ (!) ανάλογα με τον τύπο του αεροσκάφους…

«Πρωταθλητής» στις μετακινήσεις είναι ο κ. Παπανδρέου ο οποίος πέταξε από την Ανδραβίδα, την Θεσσαλονίκη και την Καστοριά ως τον …Άγιο Δομίνικο ενώ και ο Αναπληρωτής ΥΠΕΞ κ. Δρούτσας βρέθηκε στις Βρυξέλλες (4 φορές), τα Τίρανα, την Βιέννη, τη Μαδρίτη, το Λουξεμβούργο και αλλού, παρότι ελληνικές αεροπορικές εταιρείες πετούν εκεί.

Σε προορισμούς όπου πετούν ελληνικές εταιρείες πήγε (5 φορές σε 2,5 μήνες) και ο Υπουργός Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου αλλά και εκείνος – παραδόξως – χρησιμοποίησε LEAR-JET.

Σχεδόν 1,1 εκατομμύρια ευρώ στοίχισαν συνολικά οι μετακινήσεις (από 5/10/2009 – 29/12/2009) εν μέσω οικονομικής κρίσεως…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SYNC BLOGS SYNC ME @ SYNC Neemo.gr