ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ!

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Το έλεγχο των δύο μεγαλύτερων αεροδρομίων της ΠΓΔΜ ανέλαβε τουρκική εταιρεία

Εγκαινιάστηκε την Κυριακή 10 Απριλίου το ανακαινισμένο αεροδρόμιο "Απόστολος Παύλος" της Οχρίδας στην ΠΓΔΜ από τον πρωθυπουργό της χώρας Νικολα Γκουρέφσκι. Το αεροδρόμιο ανακαινίστηκε από την τουρκική κατασκευαστική εταιρεία TAV Grubu η οποία θα αναλάβει και τη διαχείριση του αεροδρομίου καθότι το έργο πραγματοποιήθηκε με κονδύλια της τουρκικής εταιρείας.
Η τουρκική εταιρεία θα διαχειρίζεται το αεροδρόμιο για είκοσι χρόνια ενώ έχει αναλάβει τη συντήρηση και τη λειτουργία του διεθνούς αεροδρομίου των Σκοπίων "Μέγας Αλέξανδρος" όπως το ονομάζουν οι Τούρκοι. Ίσως τελικά αυτός να είναι ο τρόπος με τον οποίο οι ανατολικοί μας γείτονες εκτιμούν τις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης για την αρμονική συνύπαρξη και οικονομική συνεργασία Ελλάδας Τουρκίας.
Όπως φαίνεται οι Τούρκοι εφαρμόζουν το γνωστό παλιό γνωμικό «ο εχθρός του εχθρού μου είναι ο φίλος μου». Μόνο που στην Ελλάδα απόψεις σαν και αυτές ανήκουν στα πλαίσια της εφαρμογής μίας εθνικά συμφέρουσας ρεαλιστικής εξωτερικής πολιτικής και όχι της εικονικής πραγματικότητας που συνηθίσαμε να ζούμε τα τελευταία χρόνια.  
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SYNC BLOGS SYNC ME @ SYNC Neemo.gr