ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ!

Τρίτη, 28 Αυγούστου 2012

"Η Ν.ΑΤουρκία ελέγχεται απο το PKK"-Το PKK Θά περιμένει την "Μεγάλη Επανάσταση"


 MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ
Την αποκάλυψη πως το PKK ελέχει όλη τη Νοτιοανατολική Τουρκία σε ακτίνα 400 χιλιομέτρων έκανε ο πρόεδρος του γφιλοκουρδικού κόμματος Ειρήνης κια Δημοκρατίας Σελαχαντίν Ντεμίρτας ο οποίος αναφέρει πως ο τουρκικός στρατός φτάνει στα φυλάκια μόνο απο αέρος καθώς όλοι οι δρόμοι είναι υπο τον έλεγχο της κουρδικής οργάνωσης!
 


"Το PKK ελέγχει την περιοχή εντός Τουρκίας απο το Σεμντίνλι μέχρι την περιοχή Τσουκούρτζα σε μια ακτίνα 300-400 χιλιομέτρων. Ο στρατός το μόνο που μπορεί να κάνει να προμηθεύει τα φυλάκια με ελικόπτερα. Οι δρόμοι , δηλαδή η ξηρά είναι στον έλεγχο του PKK."
 
Ο Ντεμίρτας ο οποίος έκανε τις δηλώσεις στο Κοινοβούλιο ισχυρίστηκε πως οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις δεν πραγματοποιούν καν στρατιωτιωτικές επιχειρήσεις όπως ανακοινώνονται.
" Για να το κρύψουν αυτό κάνουν διάφορες ψευδείς ανακοινώσεις. Ο νομάρχης της πόλης Χακάρι λέει οτι τελειωσαν οι επιχειρήσεις , μα δεν έγιναν επιχειρήσεις.Το ότι το PKK δεν μπορεί να καταπολεμηθεί αποδείχθηκε με τις μάχες στο Σεμντίνλι που δεν τελείωσαν εδω κια 40 ημέρες."

Οι αποκαλύψεις του προέδρου του φιλοκουρδικού κόμματος ίσως ακούγονται υπερβολικές, όμως η δράση του PKK που πργματοποιεί επιθέσει στα ίδια φυλάκια, σχεδόν κάθε ημέρα και σκάνε νάρκες καθημερινά στους δρόμους δείχνει πως η τουρκική κυβέρνηση δνε λέιε την αλήθεια. 
 
*Σχόλιο:Το PKK δεν θα εγκατείλειψει τα Εδάφη που Κατέχει
http://www.kurdbox.com/wp-content/uploads/karayilan_kck.jpgΑνακοίνωση αναφορικά με τις  συγκρούσεις του Τουρκικού στρατού με Κούρδους Μαχητές του Κουρδικού Εργατικού Κόμματος (PKK)   εξέρωσε το  ΡΚΚ  την Κυριακή  .Σε αυτήν την ανακοίνωση επισημαίνεται με νόημα ότι η δράση του τουρκικού στρατού βασίζεται κυρίως στις απο αέρος επιχειρήσεις και στην χρήση πυροβολικού. Κατά συνέπεια το PKK ΔΕΝ θα εγκαταλείψει την γή την οποία κατέχει όπως έπραττε κατά το παρελθόν και θα περιμένει την μεγάλη Επανάσταση του Κουρδικού Λαού.Στην ανακοίνωση το PKK ΑΡΝΕΊΤΑΙ την Ιρανική υποστήριξη, αναφέρει ότι δεν θα επεκταθεί στην Συρία τονίζοντας ότι  "παλεύει για την ελευθερία, τη δημοκρατία και την ανεξαρτησία". Οι τουρκικές αεροπορικές επιχειρήσεις δεν περιορίζονται μόνο στο τουρκοκρατούμενο Κουρδιστάν αλλά και σε περιοχές κοντά στο καντίλ  με αποτέλεσμα να δέχεται πλήγματα η αγροτική υποδομή της περιοχής να καταστρέφονται χωριά  νασ κοτώνονται και να τραυματίζονται άμαχοι πολίτες Στις περιοχές αυτες δεν υπάρχουν στρατιωτικές βάσεις του PKK .Η Τουρκική πολεμική αεροπορία χρησιμοποιεί βόμβες φωσφόρου και διασποράς  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SYNC BLOGS SYNC ME @ SYNC Neemo.gr