ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ!

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

ΣΕ ΤΕΛΜΑ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΟΥ ΤΥΡΒΑΖΕΙ


Στο 125% του Α.Ε.Π. το εξωτερικό χρέος της χώρας ήτοι 293,2 δις ευρώ και το χει ρότερο είναι ότι ο ετήσιος δανεισμός τρέχει με ρυθμό 65-70 δις.
Χωρίς πολλά λόγια αυτός ο ρυθμός μεταφράζεται σε πτώχευση για το ελληνικό κράτος, όσοι νομίζουν ότι η κατάρρευση του κράτους δεν σημαίνει τίποτα για τους Έλληνες προσέξτε.
Πτώχευση του κράτους σημαίνει ότι όσοι έχουν λεφτά στις τράπεζες κατάσχονται υπέρ δημοσίου, αν δεν φτάσουν για να επανέλθει η χώρα προχωράμε στην εκποίηση ελληνικών πλουτοπαραγωγικών πηγών (κοιτάσματα πετρελαίου,χρυσού,ουρανίου και άλλου ορυκτού πλούτου)και αν και αυτά δεν επαρκούν θα προχωρήσουμε στην εκποίηση ελληνικής γης
Ίσως τώρα να καταλαβαίνουν γιατί τα κόμματα εκτός του ΛΑ.Ο.Σ δεν ενδιαφέρονται να καταθέσουν στεφάνια στις επετείους απελευθέρωσης των νησιών του ανατολικού αιγαίου.
Σαμιώτες και Χιώτες ακούτε;Γιατί πρώτα εσάς θα εκποιήσουν μπας και γλυτώσουν και από τον Τούρκο.
Αν τι η κυβέρνηση να πάρει ουσιαστικά μέτρα για να αναπτυχθεί η οικονομία και να λειτουργήσει η αγορά δίνουν επιδόματα σε δόσεις, αν τι να αποδεσμεύσει το πόθεν έσχες για να γίνουν επενδύσεις στην χώρα αυτοί το επεκτείνουν σε όλους τους Έλληνες πολίτες πλην Αλλοδαπών(λαθρομεταναστών) γιατί αυτούς δεν τους ξέρουν.
Να θυμίσουμε εδώ ότι δεν έχουμε νομισματοκοπείο να κοπή έστω και πλασματικό χρήμα το ευρώ πρέπει να μένει στην χώρα και να ανακυκλώνεται στην ελληνική οικονομία για να αποδώσει όφελος μέσω του Φ.Π.Α στο κράτος.
Πάνω από όλα απαιτείται πρόγραμμα παραγωγικών επενδύσεων σε αγροτικά προ
ϊόντα μικρομεσαίων επιχειρήσεων και δραστική μείωση των εισαγωγών με παράλληλη αύξηση των εξαγωγών καθώς και ανασύνταξη και ανάπτυξη της Ελληνικής βιομηχανίας και ας μην μας κοροϊδεύουν ότι δεν έχουμε πρώτες ύλες.
Αντί όλων αυτών η κυβέρνηση του Π.Α.Σ.Ο.Κ προτίθεται να στηριχτεί και πάλι στους τραπεζίτες δηλ. στους τοκογλύφους.
Για άλλη μία φορά μας δούλεψαν σκοπός τους να τελειώνουν με το νεοελληνικό κράτος, ότι δεν μπορούν να καταφέρουν με πόλεμο να το πετύχουν με την οικονομική χρεωκοπία γιατί δεν είναι Έλληνες αυτοί και δεν νοιάζονται.
Το ερώτημα ένα αλλά αμείλικτο <<θα τους αφήσουμε>>;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SYNC BLOGS SYNC ME @ SYNC Neemo.gr