ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ!

Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2012

Η βρώμικη ψυχολογική επιχείρηση "Άδεια ράφια σούπερ μάρκετ" και "Συσσίτια αστέγων"

Μια γιγαντιαία επιχείρηση κατατρομοκράτησης του ελληνικού λαού με τον τίτλο "άδεια ράφια σούπερ μάρκετ" βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και δύο χρόνια, όταν η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου άρχισε να δείχνει το αληθινό της πρόσωπο και σήμερα βρίσκεται στο αποκορύφωμά της. Πλέον και με την συμμετοχή του Α.Σαμαρά και ενός πρωθυπουργού-μαριονέτα των ξένων.

Η πολιτική απάτη της άποψης "Μειώστε τους εξοπλισμούς" και που οδηγεί την Ελλάδα

Το εθνικά επικίνδυνο "σπορ" της "μείωσης των εξοπλισμών" που εδώ και δέκα χρόνια έχει γίνει σλόγκαν στα χείλη πολιτικών απ'όλες τις παρατάξεις, έχει φέρει τις Ένοπλες Δυνάμεις σε οριακό σημείο. Και δεν είναι λίγοι οι στρατιωτικοί που πλέον "νίπτουν τας χείρας τους" σε περίπτωση που "κάτι πάει στραβά" και δεν καταφέρουν να ανταποκριθούν στις επιχειρησικές ανάγκες και να εκτελέσουν την αποστολή που προβλέπεται σε περίπτωση επίθεσης από την Ανατολή.

Έτοιμο το Ισραήλ για κτύπημα από αέρος, θαλάσσης και ... ξηράς κατά του Ιράν


Μια τεράστια πολεμική μηχανή προθερμαίνει το Ισραήλ και απ'ότι φαίνεται είναι έτοιμο ανά πάσα στιγμή να την εξαπολύσει κατά του Ιράν, καθώς το Τελ Αβίβ έχει βεβαιωθεί ότι μέχρι το τέλος της χρονιάς, αν δεν υπάρξει κάποια "ενεργός αντίδραση" η Τεχεράνη θα έχει δοκιμάσει το πρώτο πυρηνικό όπλο της. Μάλιστα σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχει εντοπιστεί σε έρημοστο βόρειο Ιράν το σημείο δοκιμής του πρώτου πυρηνικού όπλου της. 

ΓΕΣ: Βολή Hellfire από AH-64DHA Longbow

Την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά βολή κατευθυνόμενου αντιαρματικού πυραύλου από κινούμενα επιθετικά ελικόπτερα AH – 64 DHA LONGBOW (APACHE) του 2ου Τάγματος Επιθετικών Ελικοπτέρων, στο Πεδίο Βολής «ΚΑΡΑΒΙΑ» (Νοτίως Ν. Ύδρας). Η βολή από το ζεύγος των επιθετικών ελικοπτέρων, πραγματοποιήθηκε κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες (περιορισμένη ορατότητα, ισχυρός άνεμος, βροχή) σε θαλάσσιο περιβάλλον και από ιδιαίτερα χαμηλό ύψος (περίπου 25 μέτρα).
SYNC BLOGS SYNC ME @ SYNC Neemo.gr