ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ!

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Περίεργες δηλώσεις Netanyahu - Τις έκανε όντως;


Μετά την δήλωση σοκ του αμερικανού αρχηγού του Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ στρατηγού Martin Dempsey  αναφορικά  με την αντίθεση του ίδιου προσωπικά αλλά και των ΗΠΑ γενικότερα ότι «σε περίπτωση που το Ισραήλ χτυπήσει το Ισραήλ δεν θέλει να είναι συνένοχος σε ένα τέτοιο γεγονός» οι πορεία των Αμερικανο-ισραηλινών σχέσεων φαίνεται ότι περνά εν μέσω μιας νέας κρίσης με αφορμή το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν.

Σύμφωνα με ορισμένα πρακτορεία ειδήσεων ο πρωθυπουργός του Ισραήλ φέρεται εξαιρετικά δυσαρεστημένος από τις δηλώσεις του Martin Dempsey  σε σημείο που εκτοξεύει μύδρους κατά των ΗΠΑ σε ιδιωτικές συναντήσεις.
Μάλιστα σύμφωνα με κάποια ιστολόγια ο Ισραηλινός πρωθυπουργός έκανε κάποιες περίεργες δηλώσεις στην ισραηλινή Βουλή, όχι σε συνεδρίαση του σώματος αλλά σε σύσκεψη  που είχε με μέλη του επιτελείου στο περιθώριο συνεδρίασης της Knesset.
Τις δηλώσεις αυτές τις παραθέτουμε πάντως  με κάθε επιφύλαξη καθώς δεν είναι επιβεβαιωμένες και ακόμη και αν έχουν γίνει θα είναι πολύ  δύσκολο να επιβεβαιωθούν.
Οι δηλώσεις που φέρεται να έκανε ο Benjamin Netanyahu έχουν ως εξής:
«Έχουμε κουραστεί από την αμερικανική διπροσωπία και συνενοχή στο πως φέρονται στο Ιράν. Οι μουλάδες οι οποίοι ελέγχουν το Ιράν είναι τρελοί και θέλουν να επιτεθούν στο Ισραήλ. Εάν οι ΗΠΑ δεν στείλουν το στρατό τους στο να καταλάβει το Ιράν ο Θεός μας θα είναι πολύ θυμωμένος με αυτό. Πως γίνεται πατριώτες και Χριστιανοί Αμερικανοί να μην υπακούουν στις εντολές που έχουν δοθεί από το Θεό μας;».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SYNC BLOGS SYNC ME @ SYNC Neemo.gr